1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. Yeni Ultimate Ears WONDERBOOM 3 yakında Türkiye'de

Yeni Ultimate Ears WONDERBOOM 3 yakında Türkiye'de

Yüzde yüz geri dönüştürülmüş kumaştan ve kullanım ömrü sonra ermiş elektronikler kullanılarak üretilen Ultimate Ears WONDERBOM 3 kablosuz hoparlör, kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Yeni Ultimate Ears WONDERBOOM 3 yakında Türkiye'de

Ultimate Ears, popüler taşınabilir Bluetooth hoparlör serisini genişletiyor. Bu çerçevede marka, Ultimate Ears WONDERBOM 3 kablosuz hoparlör, kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Yüzde yüz geri dönüştürülmüş kumaştan ve kullanım ömrü sonra ermiş elektronikler kullanılarak üretilen ürün, 360 derece ses kalitesi sunuyor. 14 saate kadar pil ömrü sağlayan WONDERBOOM 3, IP67 sertifikası sayesinde su ve toz geçirmiyor. Evde, havuzda veya yürüyüş yaparken müzik keyfi yaşanmasını mümkün kılan hoparlör, eğlencenin her zaman devam etmesine olanak tanıyor.

ultimate-ears-wonderboom-3-foto.jpg

Canlı renkleriyle ortam neşeleniyor

WONDERBOOM 3, dikkat çeken dört renk seçeneği ile birlikte geliyor. Parlak gri, canlı pembe, mavi ve siyah renk seçenekleriyle beğeniye sunulan ürün, 40 metrelik bir mesafeden bile Bluetooth özelliğiyle kolaylıkla bağlantı yapabilmeyi sağlıyor. Ayrıca darbelere karşı dayanıklı olan WONDERBOM 3, kablosuz olarak iki ürüne kadar birbiriyle eşleştirilebiliyor ve bu sayede daha yüksek seiyede ses elde edilebiliyor.

Ürün çok yakında Türkiye’de satışa sunulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler