1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. “Yılın En İyi Sigorta Brokeri” ödülü sahibini buldu

“Yılın En İyi Sigorta Brokeri” ödülü sahibini buldu

5. Orta Doğu Sigorta Sektörü Ödülleri’nde (MIIA)Howden Sigorta, brokerlik uluslararası platformunda bölgenin “Yılın En İyi Sigorta Brokeri” ödülüne layık görüldü

“Yılın En İyi Sigorta Brokeri” ödülü sahibini buldu

5. Orta Doğu Sigorta Sektörü Ödülleri’nde (MIIA)Howden Sigorta, brokerlik uluslararası platformunda bölgenin “Yılın En İyi Sigorta Brokeri” ödülüne layık görüldü.

Ödüller, 300’den fazla katılımcının 15 ayrı kategoride katılımıyla, bölgenin konularında lider 15 jüri üyesi tarafından değerlendirilerek sahiplerini buldu. Sektörde fark yaratan çözümler üreten bir çok güçlü katılımcı arasından değerlendirilerek belirlenen bu ödüllerde, Howden Sigorta ve bağlı olduğu Howden Orta Doğu Bölgesi “Yılın Broker Şirketleri” kategorisinde birinci oldu.

Howden Sigorta adına “Yılın En İyi Brokeri” ödülünü Howden Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge CEO’su Atınç Yılmaz aldı. Ödül konuşmasında Yılmaz, “Türkiye’de Nisan 2018’de sigorta brokeri ACP’nin çoğunluk hissesinin satın alınması ile Türkiye’nin en büyük sigorta brokerlerinden birisi olduk. Türkiye; TMEA (Türkiye, Ortadoğu ve Afrika) Bölgesi içinde en büyük sigorta pazarı konumunda. Bu açıdan bizim için son derece stratejik bir öneme sahip. Ayrıca Umman’daki iş birliğimiz ve şirketimizin “Howden One” aracılığıyla Afrika’ya giriş yapması ile büyük iş birlikteliklerine imza atarak bölgede büyüme hızımızı çok üst seviyelere taşıdık. Sektörde uzun yıllara dayanan tecrübe ve güvenilirliğimizi, dinamik yapımızla birleştirerek Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde yılın en iyi brokeri olduk. Önümüzdeki yıllarda da yenilikçi ve farklı hizmetlerle sektörde liderliğimizi korumaya devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler