1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Aksigorta eğitim bursu verecek

Aksigorta eğitim bursu verecek

Aksigorta tarafından sigortacılık alanında kariyer hedefleyen 6 kişiye “İlham Saner Anısına” eğitim bursu verilecek

Aksigorta eğitim bursu verecek

Aksigorta & TSEV iş birliği ile TSEV’in Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 40. Dönemine; halihazırda çalışmayan, üniversitelerin sigortacılıkla ilgili bölümlerinden 2022 yılında mezun olmuş ve sigortacılık alanında kariyer hedefleyen 6 kişiye “İlham Saner Anısına” eğitim bursu verilecek. 

Aksigorta, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden kurucu ilk genel müdürü İlham Saner anısına ikinci kez eğitim bursu veriyor. Aksigorta ve Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) iş birliği ile TSEV’in en prestijli eğitim programı olan Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 40. Dönemi için, 6 yeni mezuna eğitim bursu verilecek. 

İş birliği kapsamında; henüz çalışmayan, üniversitelerin sigortacılıkla ilgili bölümlerinden 2022 yılında mezun olmuş ve sigortacılık alanında kariyer hedefleyen 6 kişi, TSEV’in Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nın 40. dönemine yüzde 100 burslu olarak kabul edilecek.

Son başvuru tarihi 2 Eylül 2022

İlgilenen adayların başvuru için egitim@tsev.org.tr adresine, bu eğitimi niçin almak istediklerini anlatan bir niyet mektubu, transkript ve özgeçmişlerini PDF formatında iletmeleri gerekiyor.  02 Eylül Cuma günü saat 17:00’ye kadar yapılacak başvurular TSEV tarafından değerlendirilecek ve burs kazanmaya aday öğrenciler ile görüşmeler sağlanacak. Eğitimlerin ise 3 Ekim 2022 itibariyle başlaması planlanıyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler