1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Allianz’dan yeni global iletişim kampanyası

Allianz’dan yeni global iletişim kampanyası

Allianz, Yeni Global İletişim Kampanyasını Dünya Okyanus Günü’nde başlattı. Şirket ‘Hayata Hazır’ adını verdiği yeni global iletişim kampanyasını, faaliyet gösterdiği ülkelerin birçoğunda aynı anda hayata geçirdi.

Allianz’dan yeni global iletişim kampanyası

Allianz, ‘Hayata Hazır’ adını verdiği yeni global iletişim kampanyasını, faaliyet gösterdiği ülkelerin birçoğunda aynı anda hayata geçirdi. Allianz’ın, müşterilerinin güvenlerini, umutlarını güçlendirmek ve yeni maceralara atılmalarına destek olmak amacıyla hizmet sunduğuna vurgu yapan ‘Hayata Hazır’ isimli iletişim kampanyasının ilk reklam filmi Dünya Okyanus Günü’nde yayımladı.

‘Yaşam Kaynağı’ isimli filmde, sigorta yaptırmakla yüzmeyi öğrenmek arasındaki benzerliğe dikkat çekildi. Birlikte yüzen aile üyeleri, dalış yapan sporcular ve paralimpik sporcuların renkli görüntülerinin eşlik ettiği filmde, ‘Yüzmeyi öğrenerek suyun üstünde kalmaya hazırlandıktan sonra, suyun sunduğu harika fırsatların tadını çıkarmaya da hazır olursunuz. Hazırlık yaparak da, hayatın sunduğu her şeyden en iyi şekilde yaralanma imkânını bulursunuz’ mesajı verildi.

Filmde, sigortanın yalnızca olumsuz risklerden korunmak için değil, aynı zamanda hayatın sunduğu güzelliklere kucak açmak ve fırsatları cesurca değerlendirmek için gerekli olduğu vurgulandı.

Önceki ve Sonraki Haberler