1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Ana Sigorta'dan genişletilmiş kasko

Ana Sigorta'dan genişletilmiş kasko

Ana Sigorta sunduğu kasko paketiyle hizmette farklılaşmayı hedefliyor. Şirket anahtar üzerinde araç çalınmasında dahi aracın rayiç değerini ödüyor.

Ana Sigorta'dan genişletilmiş kasko

Sigorta sektörünün son yılların en çok gündeme gelen branşı kasko ve trafik sigortası. Artan maliyetler ve hızla yükselen enflasyon bu konuda otomobil sahiplerini bir hayli zorluyor. Bu paralelde sektörün büyük oyuncuları ve kurumlar özellikle trafik sigortası için çeşitli önlemler almaya başladı. Kaskoda da maliyet sorunu yaşanıyor. Fiyatları bir hayli yükselince bir kısım araç sahibi çareyi kasko sigortası yaptırmamakta buldu. Sigorta şirketleri bunun için de özel çözümler arayışında. Ana Sigorta sunduğu Ana Kasko ile bu sorunu aşma iddiasında. Ana Sigorta CEO’su Arda Tuncay, tüm ürünleri sigortalı gözüyle bakarak tasarladıklarını ve Ana Sigorta'nın da bu yaklaşımın bir örneği olduğunu söylüyor. Ana Kasko genişletilmiş bir kasko ürünü. Şirket bu ürünüyle hizmette farklılaşmayı hedefliyor.

Arda Tuncay, sundukları ürün ve hizmetlerde hasar anında sıkça karşılaşılan sorunları ortadan kaldırıp, sigortalılarının hiç hasar olmamışçasına hayatlarına devam etmelerini sağlamayı amaçladıklarını söylüyor.

Ana Kasko kullanıcılarının kaza sonucu oluşan araç hasarının tazmini dışında, pek çok teminat ve asistans hizmetinden de yararlanabildiğini belirte Tuncay, “Bu üründe kaza durumunda müşterilerimiz diledikleri onarım servisini seçebiliyorlar. İkamet ili dışında oluşan kazalarda talep edilmesi durumunda hasarlı araç, sigortalının ikamet ilinde tercih ettiği servise ücretsiz olarak çektiriliyor. Yine ürünümüzde mini onarım hizmetindeki santimetre karmaşasına son verip 1.500 TL’ ye kadar mini onarımı ücretsiz olarak sağlıyoruz ve bu hizmet hasarsızlığı etkilemiyor.” diyor.

Anahtar üzerindeyken araç çalınırsa...

Kaskoda genellikle anahtar araç üzerinde bırakılmış ve araç çalınmışsa ödeme yapılmaz. Ana Kasko ürününde bu noktada farklı bir uygulama söz konusu. Arda Tuncay, anahtarın araç üzerinde unutulması sonucu gerçekleşen hırsızlık durumunda herhangi bir kesinti olmaksızın aracın rayiç bedelinin sigortalıya ödendiğini söylüyor.

Ana Kasko ürününe ek olarak daha ekonomik ürün talep edenler için “Sana Göre Kasko” ürünü sunuluyor. Yüzde 35’e varan fiyat avantajıyla sigortalılarına sunduklarını sözlerine ekleyen Arda Tuncay, ayrıca Ana Kasko ürününde olduğu gibi ikamet iline çekim, 1.500 TL limitli mini onarım, anahtar üzerinde çalınmada muafiyetsiz ödeme hizmetlerinin de sunulduğunu belirtiyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler