1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Anadolu Hayat Emeklilik’ten ödüllü kampanya

Anadolu Hayat Emeklilik’ten ödüllü kampanya

Anadolu Hayat Emeklilik, “Çocuğum için BES” ürünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel ek katkı payı ödüllü bir kampanya başlattı.

Anadolu Hayat Emeklilik’ten ödüllü kampanya

Anadolu Hayat Emeklilik, 18 yaşından küçüklere yönelik sunduğu ürünü “Çocuğum için BES” ürünü ile, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. 18- 24 Nisan tarihleri arasında “Çocuğum için BES” ürününü satın alan Anadolu Hayat Emeklilik BES müşterileri, çocukları adına düzenledikleri “Çocuğum için BES” hesapları için 100 TL ek katkı payı kazanıyor. Bunun yanı sıra, henüz kendisi adına bir bireysel emeklilik hesabı olmayıp kampanya döneminde sisteme yeni dahil olacak müşteriler de yasal temsilci olarak çocukları adına açtıracakları “Çocuğum için BES” hesapları için 100 TL ek katkı payı almaya hak kazanabiliyor.

Anadolu Hayat Emeklilik olarak, 18 yaş altının BES’e dahil edilmesi uygulamasında en çok tercih edilen şirket olmaya devam ettiklerini açıklayan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Didem Makaskesen, “Çocuğum için BES ürünümüze gösterilen yoğun ilgi ve talep sayesinde bu alandaki hızlı büyümemizi sürdürüyoruz. Emeklilik Gözetim Merkezi tarafından yayımlanan en güncel verilere göre 90 bini aşkın çocuğumuzu Bireysel Emeklilik Sistemi’ne dahil ettik. Ülkemizdeki 18 yaş altı potansiyel nüfusun 23 milyona yakın olduğu düşünüldüğünde, daha fazla çocuğun sisteme dahil olmasını bekliyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak gerçekleştirdiğimiz ek katkı payı ödüllü kampanyamızın da ebeveynler tarafından ilgi göreceğini düşünüyoruz” diye konuştu.


Önceki ve Sonraki Haberler