1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Anadolu Sigorta Ar-Ge Merkezi belgesi aldı

Anadolu Sigorta Ar-Ge Merkezi belgesi aldı

Anadolu Sigorta, araştırma geliştirme çalışmalarını, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen Yerinde Ar-Ge Merkezi belgesi ile tescilledi.

Anadolu Sigorta Ar-Ge Merkezi belgesi aldı

Anadolu Sigorta, Yerinde Ar-Ge merkezi belgesini alan ilk sigorta şirketi oldu. Şirket, Ar- Ge merkezi aracılığıyla üniversiteler ile iş birliği yaparak, teknolojik gelişmeleri akademik çerçevede takip etmeyi hedefleyen Anadolu Sigorta, yenilikçi fikirlerle şirketin ve sigorta sektörünün gelişimine de desteklerini artıracak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü’nün Yerinde Ar-Ge Merkezi başvurularını kabul etmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Abacı, “Almaya hak kazandığımız Ar-Ge Merkezi belgesi sayesinde sektörümüzde inovatif ve katma değeri yüksek çözümler üretmeye tüm hızıyla devam ederken, ülkemizden yurt dışına döviz çıkışını da azaltacağız. Gelişmiş teknolojik altyapıya sahip hizmetlerimizle müşterilerimize sunduğumuz faydaları da artırmayı amaçlıyoruz. Anadolu Sigorta’nın dönüşümüne üst düzeyde katkıda bulunacak bu projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. İlklerin şirketi olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.


Önceki ve Sonraki Haberler