1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. PTT üzerinden ikinci el araç sorgulamak kaç lira?

PTT üzerinden ikinci el araç sorgulamak kaç lira?

PTT AŞ geliştirdiği uygulama ile "Araç Km ve Muayene Sorgulama” ile “Araç Hasar Sorgulama" yapılmasına imkan sağlıyor.

PTT üzerinden ikinci el araç sorgulamak kaç lira?

İkinci el araba almak isteyen vatandaşlar PTT AŞ tarafından geliştirilen uygulamalar üzerinden “Araç Km ve Muayene Sorgulama” ile “Araç Hasar Sorgulama” yapabiliyor.

Araç Km ve Muayene Sorgulama, Araç Hasar Sorgulama ile birlikte Araç Detay Sorgulama ve Araç Değişen Parça Sorgulama olanağı da sağlayan PTT’nin hizmetlerine oldukça kolay bir şekilde ulaşılabiliyor ve bu uygulamalar sayesinde ikinci el araç alım sürecinde sıkça karşılaşılan mağduriyetlerin önüne geçilebiliyor.

Sorgulama yapmak isteyen bireysel ve kurumsal müşteriler aracın plakasını ve şasi numarasını sisteme girerek ulaşmak istedikleri bilgileri kolayca elde edebiliyorlar.

PttBank müşterileri, PttBank internet bankacılığı ve PttBank mobil uygulaması üzerinden, PttBank müşterisi olmayanlar ise "www.pttavm.com" ve "HGS-Online Bakiye Yükleme" platformları aracılığıyla sorgulama yapabiliyor.

Vatandaşlar, Araç Km ve Muayene Sorgulama verilerini 9,00 TL, Araç Hasar Sorgulama verilerini ise 21,00 TL ücret karşılığında öğrenebiliyor.

7,5 milyon araç sorgusu yapıldı

PTT AŞ tarafından sunulan Araç Km ve Muayene Sorgulama ve Araç Hasar Sorgulama hizmetleri yoğun ilgi görüyor. Uygulamaların hizmete girdiği tarihten bugüne kadar olan süreçte 7 milyon 500 bini aşkın sorgulama yapıldı.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler