1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Anadolu Sigorta ile Bursaspor iş birliği devam ediyor

Anadolu Sigorta ile Bursaspor iş birliği devam ediyor

Anadolu Sigorta ve Bursaspor Kulübü arasında yeşil-beyazlı taraftarlara özel hazırlanan kasko ve trafik sigortası protokolünün devamı için imzalar atıldı

Anadolu Sigorta ile Bursaspor iş birliği devam ediyor

Anadolu Sigorta’nın geçtiğimiz yıl Bursaspor taraftarlarına özel olarak hazırladığı Bursaspor Kasko ve Bursaspor Trafik Sigortası ürünlerinin isim hakkı iş birliği, Anadolu Sigorta acenteleri ve bölge çalışanları ile Bursaspor Kulübü temsilcilerinin Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda 2 Ağustos’ta katıldığı imza töreni ile yenilendi.

Anadolu Sigorta ile Bursaspor arasındaki isim hakkı iş birliğinin ikinci dönem imza töreni, Anadolu Sigorta adına Marmara Bölge Müdürü Kamil Demirel, Acente İlişkileri ve Satış Yönetimi Müdürü Murat Yüksel, Bursaspor Kulübü adına Reklam ve Pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Onur Özselek ile Reklam Pazarlama Medya Satış Direktörü Funda Çelen Güzelsözlü’ nün katılımıyla 2 Ağustos’ta Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda yapıldı.

Törende konuşma yapan Kamil Demirel; “Anadolu Sigorta ile Bursaspor kulübü arasındaki iş birliğinin ilk yılı başarıyla tamamlandı. İş birliğin temeli isim hakkı üzerine kurulmuş olup, şirketimiz bünyesinde oluşturulan Bursaspor Kasko ve Bursaspor Trafik poliçeleri ilk yılın ürünleriydi” ifadelerinde bulundu.

Anadolu Sigorta ile Bursaspor arasındaki iş birliğinin 1990 yılına dayanmakta olduğunu belirten Demirel; “Bu süreç içerisinde her iki taraf arasında güçlü bir bağ oluştu. Bu önemli geçmiş ile birlikte 2017 yılının Nisan ayında “isim hakkı” projesi geliştirildi ve 2017 yılı itibarıyla, kulübümüzün risklerini düzenlediğimiz sigorta poliçeleri ile teminat altına almak suretiyle,kulübümüze önemli ve sürdürülebilir bir maddi gelir sağlamak şirketimizin birinci hedefi olmuştur” dedi.

Anadolu Sigorta ile Bursaspor arasında geçtiğimiz yıl yapılan isim hakkı iş birliği kapsamında, Bursaspor kulübü için tasarlanan Bursaspor kasko ve Bursa trafik sigorta ürünleri, 90 profesyonel acente ve 36 Türkiye İş Bankası şubesi aracılığıyla 8404 adet poliçe üretti.

Anadolu Sigorta Marmara Bölge Müdürü Kamil Demirel, hedeflerinin önümüzdeki dönem de Bursasporluların, “Anadolu Sigorta’dan yaptırmış olduğum her kasko ve trafik sigortası için kulübüme katkı sağlayacağım” düşüncesine sahip çıkıp, yakın çevresini de bu şekilde yönlendirmesi olduğunu belirterek, “Taraftarımızın ve şehrimizde yaşayan herkesin kulübümüze katkı vermesi en büyük dileğimizdir” açıklamalarında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler