1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Anadolu Sigorta’dan engel tanımayan 'DEV Kasko'

Anadolu Sigorta’dan engel tanımayan 'DEV Kasko'

Anadolu Sigorta, Dünya Engelliler Vakfı DEV ile yapılan kurumsal işbirliği kapsamında DEV Kasko ürününü hayata geçirdi

Anadolu Sigorta’dan engel tanımayan 'DEV Kasko'

Anadolu Sigorta, Dünya Engelliler Vakfı DEV ile yapılan kurumsal işbirliği kapsamında DEV Kasko ürününü hayata geçirdi. DEV Kasko Sigortası kapsamında tek bir poliçe ile geniş teminat güvencesi sağlanırken, hasar anında ve sonrasında sunulan hizmetler, bu müşterileri özel olarak önceliklendiriyor.

Anadolu Sigorta, dünyada ve Türkiye’de engel tanımayan bireyler konusunda farkındalık yaratmak için çalışan Dünya Engelliler Vakfı DEV işbirliğinde yeni bir ürün hayata geçirdi. Hedef kitlesi engel tanımayan müşteriler olan DEV Kasko Sigortası, araç sahiplerinin hasar anında öncelikli hizmet almalarını sağlayarak özel bir müşteri deneyimi sunuyor.

Sigorta hizmetlerinin, engelliler açısından erişilebilirliğini sağlayan bu yeni ürün ile aynı zamanda pert olan araçlar için ÖTV avantajı da sunuluyor.

Öncelikler, ihtiyaçlar ve beklentiler tespit edilerek hazırlanan DEV Kasko Sigortası bireylerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Engellilere özel ürünler, güçlü sosyal etkiye sahip

Türkiye’de 5 milyona yakın engelli nüfusu olduğu, 25-50 yaş grubunda ise engelli sayısının 1 milyonu aşkın olduğu tahmin ediliyor*. Öte yandan yine istatistiklere göre kamu ve özel sektörde çalışan 110 binin üstünde engelli birey bulunuyor.** Rakamların da desteklediği gibi engellilerin sosyal ve iş yaşamına katılma oranları istenen seviyelerde değil. Ancak engelli bireyler özelinde gerçekleştirilecek uygulamaların, bu istatistikleri pozitif yönlü etkilemesi bekleniyor.

Dünya Engelliler Vakfı DEV ile yapılan kurumsal işbirliği kapsamında, sosyal etkisi güçlü çalışmalarla, bu konudaki farkındalığın etki alanını genişletmek, daha çok kişiye ulaşmak ve güvenceye almak hedefleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler