1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Arthur J. Gallagher, Lifesure Group'u satın aldı

Arthur J. Gallagher, Lifesure Group'u satın aldı

Arthur J. Gallagher & Co. İngiltere Merkezli Lifesure Group Ltd'yi Satın Aldı

Arthur J. Gallagher, Lifesure Group'u satın aldı

Arthur J. Gallagher & Co. İngiltere merkezli Lifesure Group Ltd. şirketini satın aldığını duyurdu. İşlemin şartları açıklanmadı.

Lifesure, park evi, karavan ve eğlence evi sigortası gibi ürünlerle tatil/tatil ve eğlence sektöründe kişisel sigorta brokerliği hizmetleri sunuyor. İşlemin bir parçası olarak Gallagher, Lifesure'un küçük ve orta ölçekli işletmelere hizmet veren bir sigorta brokeri olan bağlı şirketi Barnes Commercial'ı da satın alacak. Paul Reid ve ekibi Gallagher'ın İngiltere ve İrlanda Perakende bölümünün bir parçası olacak.

Yönetim Kurulu Başkanı, Başkan ve CEO J. Patrick Gallagher Jr, "Lifesure müşteri ilişkileri konusunda mükemmel bir üne sahip ve niş kişisel hatlar alanında İngiltere'deki perakende yeteneklerimizi geliştirecek. Paul ve çalışma arkadaşlarını Gallagher'da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum, " dedi. 

Küresel bir sigorta brokerliği, risk yönetimi ve danışmanlık hizmetleri firması olan Arthur J. Gallagher & Co' hizmetlerini, sahip olduğu işletmeler ve muhabir broker ve danışmanlardan oluşan bir ağ aracılığıyla dünya çapında yaklaşık 130 ülkede sunmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler