1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. AXA Sigorta'dan 'İyi Bir Gün' etkinliği

AXA Sigorta'dan 'İyi Bir Gün' etkinliği

AXA Sigorta, “Değerler Ortağı” olduğu Altınordu Futbol Kulübü ile kendi alanlarında başarılı isimlerle Altınordu çatısı altında yaşamı ve kulübün değerlerini anlatmayı hedeflediği “İyi Bir Gün” etkinliklerine başladı

AXA Sigorta'dan 'İyi Bir Gün' etkinliği

AXA Sigorta, Değerler Ortağı olduğu Altınordu Futbol Kulübü ile iş birliği kapsamında “İyi Bir Gün” etkinlik serisini hayata geçirdi. Kendi alanlarında örnek ve başarılı isimlerin Altınordulu sporcular ve antrenörlerle buluşacağı etkinlikler kapsamında ünlü isimler hem belirli değerler doğrultusunda çalışmanın başarılarına katkısını anlatıyor hem de bir günlerini Altınordulu bir sporcu gibi geçirerek kulübün değerlerini öğreniyor.

İyi Bir Gün etkinliklerinin ilkine ünlü radyo programcıları Cenk Erdem ve Erdem Uygan konuk oluyor. Eğlenceli bakış açıları, farklı konulara farklı yaklaşımları ve keyifli sohbetleriyle renkli bir gün yaşayan Cenk Erdem ve Erdem Uygan’ın Altınordu Futbol Kulübü tesislerinde yaşadıkları eğlence temelli deneyim ise AXA Sigorta ile dijital mecralarda izleyicilerle buluşuyor. İkili güne antrenör odasında bir toplantı ile başlıyor, tesisleri geziyor, yetenekli Altınordu sporcuları ile antrenman yapıyor, Altınordu beslenme uzmanı ile bir futbolcunun nasıl beslenmesi gerektiğini öğreniyor, pas makinesini denedikten sonra Altınordulu sporculara makinenin nasıl kullanılması gerektiğini kendi üsluplarıyla anlatıyor. Farklı kuşaklara seslenen ünlü radyocular, gerçekleştirdikleri atölye ile nasıl ortak bir dil oluşturduklarını ve iletişimin önemini genç sporcularla paylaşıyor.

 

Türkiye’de 127 yıllık tarihi olan bir şirket olarak Cumhuriyet’le yaşıt bir kulübe destek vermekten gurur duyduklarını hatırlatan AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan,“Yıllardır değerleri ışığında çalışan bir şirket olarak ve küresel gücümüzle gelen sorumluluklarımızın bilinciyle yılın başında Altınordu ile bir ‘Değerler Ortaklığı’na imza attık. Sadece finansal bir iş birliğinden fazlası olarak gördüğümüz bu birliktelik kapsamında ‘İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu’ yetiştirmek için çalışan Altınordu’nun değerlerinin gelecek nesillere aktarılmasını ve bu başarılı kulübün çabalarının daha görünür olmasını sağlamak için biz de üzerimize düşenleri yerine getiriyoruz. İnanıyorum ki bu kapsamda hayata geçirdiğimiz ve pek çok ünlü ismin de destek verdiği ‘İyi Bir Gün’ etkinliklerimiz bu hedeflerimize önemli katkı sağlayacak” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler