1. HABERLER

  2. LİFE&STYLE

  3. “Bir Işık Hüzmesi Üzerine” sergisi Taksim Sanat’ta

“Bir Işık Hüzmesi Üzerine” sergisi Taksim Sanat’ta

Renksizliğin fiziksel somutluğunu oluşturan sonsuz-sınırsız algısını yansıtan eserlerin bir araya geldiği “Bir Işık Hüzmesi Üzerine” sergisi, Taksim Sanat’ta ziyaretçilerini bekliyor.

“Bir Işık Hüzmesi Üzerine” sergisi Taksim Sanat’ta

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’nin kamusal sergi alanı olarak faaliyet gösteren Taksim Sanat, küratörlüğünü Begüm Güney’in üstlendiği “Bir Işık Hüzmesi Üzerine” adlı çağdaş sanat sergisine ev sahipliği yapıyor. Boşluğu ve sınırsızlığı düşünsel bir yapıda buluşturan sergi kapsamında, 17 sanatçının kendi kavramsallıklarını yansıttığı sürreal çalışmalar sanatseverlerle buluşuyor.

Seçki yapıtları yalnızca renksizliği odak alan bir yaklaşımın çok uzağında; ışığı, boşluğu, sınırı ve sınırsızlığı düşünsel ya da fiziksel araştıran bir yapıda buluşturuyor.

Sergide yer alan sanatçılar

Sümer Sayın - Serkan Demir - Gözde Mulla - Bilal Yılmaz - Ahmet Öğüt - Ece Kibaroğlu - Nergiz Yeşil - Esin Aykanat Avcı - Ali Şentürk - Fulya Çetin/Sine Ergün - Sergen Şehitoğlu - Mehmet Dere - Özge Yağcı - Osman Dinç - Berkay Tuncay - Özden Demir

Fotoğraf: Ahmet Öğüt'ün çalışması

Önceki ve Sonraki Haberler