1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Cenk Yalçın, Generali Sigorta’nın yeni CTO'su oldu

Cenk Yalçın, Generali Sigorta’nın yeni CTO'su oldu

Generali Sigorta'da CTO’luk görevine getirilen Cenk Yalçın yeni dönemde şirketin teknik süreçlerinden sorumlu olacak

Cenk Yalçın, Generali Sigorta’nın yeni CTO'su oldu

Generali Sigorta’nın yeni CTO’luk görevine Cenk Yalçın getirildi. Yaklaşık 19 yıldır Türkiye sigorta sektöründe şirket ve danışmanlık tarafında farklı pozisyonlarda çalışan, 4 yıldan fazladır da Generali Sigorta'da Aktüeryal Fiyatlandırma ve Tarife Yönetimi Kıdemli Müdürü olarak görev yapan Cenk Yalçın, yeni dönemde şirketin teknik süreçlerinden sorumlu olacak.

1979 yılında Ankara’da dünyaya gelen Yalçın, Kadıköy Anadolu Lisesi’nin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Endüstri Mühendisliği üzerine yüksek lisans derecesi de bulunan Yalçın, uzun yıllardır sigorta sektöründe farklı görevlerde bulundu. Hazine Sicili’ne kayıtlı aktüer olan Yalçın aynı zamanda halen Aktüerler Derneği Başkan Yardımcılığı görevi de yürütüyor.

Generali Sigorta’nın yeni CTO’su Cenk Yalçın yaptığı açıklamada önümüzdeki dönemde teknolojik altyapılarını daha da güçlendireceklerini belirterek şunları söyledi: “Generali Sigorta olarak 2024 yılında da şimdiye kadar olduğu gibi müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet verme ve yüksek teknik performans ile çalışma ve büyüme arzusundayız.”

Önceki ve Sonraki Haberler