1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Chubb, Aon'dan Healthy Paws'ı Satın Alıyor

Chubb, Aon'dan Healthy Paws'ı Satın Alıyor

Sigorta devi Chubb, Aon plc'den Healthy Paws genel acentesini satın aldığını duyurdu

Chubb, Aon'dan Healthy Paws'ı Satın Alıyor

Sigorta devi Chubb, Aon plc'den Healthy Paws genel acentesini satın aldığını duyurdu. Satın alma hamlesi, Chubb'ın 2013 yılından bu yana Healthy Paws'ın evcil hayvan sigortası programının münhasır sigortacısı olarak hizmet vermesinin ardından geldi.

Satın almanın şartları henüz açıklanmadı, ancak bu çeyrekte tamamlanması bekleniyor. Chubb'ın Kuzey Amerika Sigorta Başkanı John Lupica, satın almayla ilgili yaptığı açıklamada, "Birlikte, bu saygın evcil hayvan sigortası markasının erişimini genişletebilecek ve çok az nüfuz edilen bir pazardaki etkisini artırabileceğiz" dedi. Lupica sözlerini şöyle sürdürdü: "Chubb'ın bir parçası olarak Healthy Paws, daha fazla evcil hayvan sahibinin tıbbi bakım masraflarını karşılamasını ve artan veterinerlik masraflarını karşılamasını sağlayacak."

Seattle merkezli Healthy Paws'ın Başkanı ve Operasyon Direktörü Jon Harris, şirketi yönetmeye devam edecek. Her iki şirket de uzun yıllara dayanan ilişkilerinin hızlandırılmış büyümeyi kolaylaştıracağını ve çalışanlar, müşteriler ve iş ortakları için sorunsuz bir geçiş sağlayacağını garanti ediyor.

2009 yılında kurulan Healthy Paws şu anda Amerika Birleşik Devletleri genelinde 500.000'den fazla köpek ve kediye hizmet veriyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler