1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Generali Sigorta acenteleri Kıbrıs’ta buluştu

Generali Sigorta acenteleri Kıbrıs’ta buluştu

Mart-Ağustos 2018 dönemini kapsayan 6 aylık zaman diliminde gerçekleştiren kampanya sonucunda hedefe ulaşan 30 Generali Sigorta acentesi Kıbrıs’ta buluştu

Generali Sigorta acenteleri  Kıbrıs’ta buluştu

Mart-Ağustos 2018 dönemini kapsayan 6 aylık zaman diliminde gerçekleştiren kampanya sonucunda hedefe ulaşan 30 Generali Sigorta acentesi Kıbrıs’ta buluştu.

Generali Sigorta, acenteleri için düzenlediği seyahat kampanyalarına devam ediyor. Mart-Ağustos 2018 dönemini kapsayan kampanya sonucunda hedefe ulaşan ve Kıbrıs seyahat kampanyasını kazanan Generali Acenteleri, Kıbrıs’ta bir araya geldi. Generali Sigorta'nın CEO’su Maurizio Pescarini ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşen ve 2 gece 3 gün süren buluşmaya 30 acente katıldı.

Buluşmanın ilk gününde, gezi rehberinin bilgilendirmesi eşliğinde gerçekleştirilen Girne şehir turunun ardından acenteler hoş geldin kokteyli ve akşam yemeğinde bir araya geldi. İkinci gün, Magosa turunun ardından Lefkoşa’ya hareket eden acenteler, gala yemeğinde bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

Gezi hakkında bilgi veren Generali Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir: “Generali Sigorta olarak her zaman olduğu gibi dağıtım kanallarının merkezine acentelerimizi almaya devam ediyoruz. Bu anlayışla acentelerimize hem motivasyon sağlayacak hem de gelirlerini artıracak fırsatlar sunuyoruz. Kampanyalarımızı acentelerimize katkı sağlayacak ve eğlenceli seyahatlerle motive edecek şekilde tasarlamayı sürdüreceğiz. Seyahatlerimizde acentelerimizin bizlerle olan paylaşımlarını önemsiyor, bu birlikteliği her zaman bir değer olarak görüyor ve acentelerimizin Generali Sigorta’ya olan katkılarına büyük önem veriyoruz. Düzenlediğimiz seyahat organizasyonları ile acentelerimizi yoğun iş hayatından kısa bir süre için de olsa uzaklaştırmaya ve beraber keyifli zamanlar geçirmeyi amaçlıyoruz. Bu bağlamda Kıbrıs seyahatimiz hem acentelerimiz hem de Generali katılımcıları için çok keyifli ve güzel birçok anıyı geride bıraktığımız bir seyahat oldu.” dedi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler