1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Groupama 'İnternet Şubesi'ni yeniledi

Groupama 'İnternet Şubesi'ni yeniledi

Groupama Sigorta, 'İnternet Şubesi'ni yeniledi. Şirket, bu şekilde online işlemlerde birçok yeni özellik ve kullanım kolaylığını müşterilerine sunuyor.

Groupama 'İnternet Şubesi'ni yeniledi

Groupama Sigorta kurumsal web sitesindeki “Online İşlemler” alanından giriş yapılan ‘Internet Şube’sini yeniledi.

Yenilenen İnternet Şube ile bireysel ve kurumsal sağlık sigortası müşterileri; poliçe bilgilerine, teminatlarına, ödeme detaylarına, dokümanlarına, anlaşmalı kurum bilgilerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Sigortalılar ayrıca, hasar bildirim evraklarını online olarak ibraz edebiliyor, ödemelerini de web sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirebiliyorlar.

Hem bireysel ve kurumsal müşterilerin hem de acentelerin günlük ve operasyonel işlerine katkı sağlayacak olan İnternet Şubesini müşteriler sağlık poliçeleri dışında erişime açık olan kasko, konut, DASK gibi diğer branşlardaki poliçe işlemleri için de kullanabiliyorlar. Müşteriler ayrıca, eksik evrak yükleme ve dosya sorumlusuna yönlendirme gibi yeni eklenen fonksiyonları da kullanabiliyor.

Groupama Sigorta’nın yenilenen İnternet Şubesinden kurumsal müşteriler, konsolosluk yazısı, vergi matrahından düşülen sağlık sigortası makbuzları, poliçe planlarındaki anlaşmalı kurum bilgileri gibi birçok işleme birkaç tıkla erişim sağlayabiliyor.

Yenilenen İnternet Şubesi ile müşteri odaklı yaklaşımlarını geliştirdiklerini söyleyen Groupama Sigorta ve Groupama Hayat Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Müşteri Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar, “Salgın dönemiyle birlikte dijital kanallar üzerinden sunulan hizmetler daha da fazla önem kazanmaya başladı. Groupama Sigorta olarak biz de müşterilerimiz ve acentelerimizin talep ve beklentilerine göre hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Yenilenen web sitemizle de hayatı kolaylaştırmaya ve birkaç tıkla sigortacılık işlemlerini yapabilmelerine olanak sağlıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler