1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. HDI Sigorta acenteleri ile Genel Müdürlük Binasının açılışında buluştu

HDI Sigorta acenteleri ile Genel Müdürlük Binasının açılışında buluştu

HDI Sigorta, yurtiçinden birçok acenteyi genel müdürlük binasında ağırladı

HDI Sigorta acenteleri ile Genel Müdürlük Binasının açılışında buluştu

HDI Sigorta’nın düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘İkili Görüşmeler’ kapsamında HDI Sigorta yöneticileri ve çalışanları ile bir araya gelen acente temsilcileri talep ve beklentilerini ilgili birimler ile paylaştılar.

‘İkili Görüşmeler’ organizasyonları kapsamında bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, “Bugün çok özel bir gün. Yeni evimizde acentelerimize öncelikle bir hoş geldiniz demek istiyorum. Bu kadar yoğun ve güzel bir katılımın olmasından dolayı ayrıca çok memnunum. Dosdoğru bir yolda, işimizi layıkıyla yerine getirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii bu durum yalnızca personelimiz için değil acentelerimiz için de geçerli. Hep söylüyorum iyi bir marka olmak için önce tüm paydaşların iyi olması lazım. Tüm yeni acentelerimize de hoş geldiniz diyorum. Yeni acentelerimiz, yeni yuvamız ve her geçen gün artan marka bilinirliğimiz ile yola devam ediyoruz” dedi.

 

HDI Sigorta’nın sıcaklık, samimiyet ve ulaşılabilirlik kavramları ile her zaman ön plana çıktığının altını çizen Hancıoğlu, “Marka olarak devamlı olarak paydaşlarımızın ve müşterilerimizin yanındayız. Bu konuda iddialıyız. Markalar güçlü olabilir ama farklılığı içerdeki insanlar yaratır. Biz henüz 12 yıllık genç bir şirketiz. Hep birlikte iyi bir noktaya geldik ve daha da ileriye gideceğiz” şeklinde görüşlerini paylaştı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler