1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Koru Sigorta kaskoda sigortalılığı artırmayı hedefliyor

Koru Sigorta kaskoda sigortalılığı artırmayı hedefliyor

Sigortaya ihtiyaç duyulan alanlarda geliştirdiği yenilikçi ürünlerle adından sıkça bahsettiren Koru Sigorta, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, kasko alanında sigortalılık oranını artıracak yeni uygulamasını tanıttı.

Koru Sigorta kaskoda sigortalılığı artırmayı hedefliyor

Yeni uygulama ile aracına ilk defa kasko yaptırmak isteyen ya da kasko poliçeleri arasında vade oluşmuş sigortalı adayları; araçlarını tecrübeli ve bağımsız bir ekspertiz sürecinden geçirdikten sonra uygun fiyatlarla kasko yaptırma şansı yakalıyor. Bu sayede aracına uygun poliçe bulabilen sigortalılar ile sigorta şirketleri arasında güven bağı pekişirken, oto sigortalarındaki koruma açığı da kapanmış oluyor.

Milliyet'in haberine göre anlaşma için en doğru partneri seçtiklerini ifade eden Koru Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Vekili Kasım Yılmaz, “Uygulamamızı TÜV SÜD D-Expert firmasıyla hayata geçirmiş bulunuyoruz. Uygulamamız ile araçlarını ilk defa sigortalatacak veya bir önceki poliçesi ile yeni poliçe arasında vade boşluğu bulunan araçların TÜV SÜD D-Expert hizmet noktalarında ekspertizden geçmesini bekliyoruz. Olumlu bir sonuç alınmasından itibaren de aracını sigortalatmak isteyen vatandaşlarımızın araçlarını, uygun primlerle Koru Sigorta güvencesine alıyoruz” diye konuştu. İşlemin yaklaşık 20 dakika sürdüğünü ve ekspertiz uygulamasından geçen araçlar hakkında sigorta şirketlerinin daha fazla bilgiye sahip olacağını belirten Yılmaz, “Uygulama ile daha uygun fiyatlarla poliçe sunacağız ve sigortalılar için satın alınabilir prim seviyeleri oluşacak. Uygulamamızın geniş kesimlere yayılacağına ve sigortalılık oranını artıracağına inanıyoruz” dedi.


Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler