1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. NN Hayat ve Emeklilik'e ISO Kalite Belgesi

NN Hayat ve Emeklilik'e ISO Kalite Belgesi

NN Hayat ve Emeklilik’in müşteri ilişkileri memnuniyet kalitesi sertifika ile tescillendi.

NN Hayat ve Emeklilik'e ISO Kalite Belgesi

NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek çalışmalarına devam ediyor. Müşterilerine en hızlı ve etkin hizmeti verirken aynı zamanda onlardan gelen talep, öneri ve şikayetleri sürdürülebilir kalite anlayışıyla en doğru şekilde değerlendirmeyi hedefleyen NN Hayat ve Emeklilik, bu doğrultuda sürdürdüğü uygulama ve süreçleri tescillemek amacıyla Uluslararası Akreditasyon yetkisi bulunan belgelendirme şirketine başvurdu. NN Hayat ve Emeklilik Müşteri İletişim Merkezi bağımsız denetim kuruluşu tarafından gerçekleştirilen denetimlerin ardından TÜRKAK akreditasyonlu ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri, ISO18295-1:2017 Müşteri İletişim Merkezi Sistemleri ve ISO10002:2015 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi sertifikalarını almaya hak kazandı.

NN Hayat ve Emeklilik’in müşterilerine çözüm odaklı yaklaşımıyla hizmet veren Müşteri İletişim Merkezi, mevcut ticari faaliyetleri olan tahsilat, katkı payı artırma ve tutundurma aramalarında; pandeminin yarattığı ekonomik zorluklara rağmen, müşterilerine birikim yapmanın önemini ve Bireysel Emeklilik Sistemi’nin avantajlarını etkin bir şekilde aktardı. Bu çalışmalar doğrultusunda Müşteri İletişim Merkezi, gösterdiği yüksek performans ile şirket gelirlerine katkıda bulundu. 

Müşteri şikâyetleri konusunda iki iş günü içinde yazılı veya sözlü olarak bilgilendirme temel prensibine sahip olan NN Hayat ve Emeklilik, satışla ilgili şikâyetleri en geç beş iş günü, talep ve şikayetlerin çözümlenmesini de yedi iş günü içinde   çözümlemeyi amaç ediniyor. NN Hayat ve Emeklilik, müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini arttırmak adına 2021 yılında faaliyetlerini sürekli gelişim anlayışıyla sürdürerek yapılan çalışmalar doğrultusunda ortalama talep çözüm süresi 1 güne indirdi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler