1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Kredi ve sigorta görüntülemeleri arttı

Kredi ve sigorta görüntülemeleri arttı

Ziyaretçileri konut, kredi ve sigorta konu başlıklarında bilinçlendirdiklerinin altını çizen Aegon Dijital Pazarlama Müdürü Saygın Karabay, “Olayinkolayi.com, ziyaretçilerinin masraflarını kolayca hesaplayabilmesini sağlıyor.

Kredi ve sigorta görüntülemeleri arttı

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi ihtiyacına yönelik banka tekliflerini karşılaştırabilme olanağı sunan site üzerinden, sigorta tarafındaki avantajlı çözümlerden online yararlanabilme fırsatı sunuyoruz. Ev alacaklar “Konut Asistanı” hizmeti sayesinde aradıkları ev için gerekli olabilecek birçok hesaplama aracına tek bir adresten ulaşabiliyor. Yeni bir konut sahibi olmadan önce sitenin hesaplama araçlarını kullananlar, “Gelirime Göre Ne Kadarlık Ev Alabilirim?”, “Ne Kadar Konut Kredisi Çekebilirim?”, “Tapu Harcı Ne Tutar?”, “Kredi Dosya Masrafım Ne Kadar?”, “Emlakçı Komisyonuna Ne Harcarım?”, “Taşınma Masraflarına Ne Öderim?” gibi sorulara anında yanıt bulabiliyor.” diye konuştu.

Olayinkolayi.com’da yer alan bir başka önemli hizmetin de “Kredi Asistanı” olduğunu belirten Karabay, bu sayede kullanıcılara, kendilerine özel kredi tekliflerini listeleyerek en uygun indirim ve faiz oranlarını tek ekranda görebilme şansı sunduklarını ifade etti. Karabay, “Olayinkolayi.com ziyaretçileri, kredi çekmeden önce gelirlerine göre çekebilecekleri kredi miktarını ve kredi dosya masrafını da site üzerinden kolaylıkla hesaplayabiliyor” dedi.


Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler