1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Mapfre Sigorta'ya insan kaynakları ödülü

Mapfre Sigorta'ya insan kaynakları ödülü

İnsan yönetimi alanında iz bırakan, ilham kaynağı olan ve insana değer veren çalışma ve uygulamaların değerlendirildiği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri, 25 Kasım 2021’de düzenlenen ödül töreniyle 13’üncü kez sahiplerini buldu. MapFre de ödül aldı.

Mapfre Sigorta'ya insan kaynakları ödülü

Şimdi ve gelecek için daha iyi bir çalışma yaşamına liderlik etmek vizyonu ile faaliyetlerini sürdüren PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin insan kaynakları alanındaki; yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, örnek teşkil eden çalışmaları sektöre kazandırmak amacıyla düzenlediği PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 13’üncü kez sahiplerini buldu. 25 Kasım 2021’de The Seed’de yapılan ve Özlem Gürses’in moderasyonunda gerçekleşen ödül töreninde, Avrupa İnsan Yönetimi Birliği (EAPM) tarafından desteklenen ve aynı zamanda Büyük Ödül olan ‘İnsana Değerde Liderlik Kategorisi’nin finalistleri Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş, (ESBAŞ) Sahibinden.com, Şişecam ve Wat Motor oldu. Büyük ödülün kazananı ESBAŞ olurken ödülünü ise Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi Direktörü Numan Özcan ve PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven’in oluşturduğu özel bir heyetten aldı. 

Avrupa İnsan Yönetimi Birliği’nin tanıdığı ilk ve tek ödül

PERYÖN’ün 32 ülkeyi temsil eden çatı derneği Avrupa İnsan Yönetimi Birliği (EAPM) tarafından tanınan ve desteklenen organizasyona; bu sene 43 kurum, 65 ayrı kategoride başvuruda bulundu. Metodolojisinin yapılandırılması ARGE Danışmanlık tarafından yapılan PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2021’nin, metodolojiye uygun saha ziyaretleri ve raporlaması uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi PwC Türkiye tarafından gerçekleştirildi. 

Büyük ödül ESPAŞ’ın oldu

PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2021’de, Avrupa İnsan Yönetimi Birliği (EAPM) tarafından desteklenen ve aynı zamanda Büyük Ödül olan İnsana Değerde Liderlik Kategorisi’nde Sahibinden.com, Şişecam, ESBAŞ ve Wat Motor’un projeleri yarıştı. İnsan yönetimi alanına kendi uzmanlık alanlarında büyük değer katan jüri üyelerinin titizlikle yaptığı değerlendirme sonunda, Büyük Ödül’e ESBAŞ’ın ‘Bir Hayalin Ötesi’ adındaki projesi layık görüldü. 

8 farklı kategorinin en iyi projeleri seçildi

PERYÖN İnsana Değer Ödülleri 2021’de ödül dağılımı şöyle gerçekleşti: Yeni Çalışma Modelleri Geliştirme Kategorisi / Wat Motor, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Yönetimi/  Mapfre Sigorta, Geleceğin İş Yaşamında Değer Yaratmak / Tüpraş, Dijital Dönüşüme Liderlik Etme / Şişecam, Öğrenen Organizasyon ve Öğrenme Çevikliği / Sun Tekstil, İşveren Markası, Bağlılık ve Kurum Kültürü Yönetimi / Enerjisa Üretim, Yaşam Kalitesini Destekleyen Uygulamalar / Maxion İnci. 

Pandemi sürecinde insan yönetiminin öncelikli gündem konusu haline gelen Yaşam Kalitesini Destekleyen Uygulamalar kategorisi ödül tarihinde ilk kez değerlendirildi.

“İnsan yönetimi tarihinin en zor döneminin ödülleri”

PERYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Buket Çelebiöven, PERYÖN İnsana Değer Ödülleri’nin sektöre ve iş dünyası için ilham ve cesaret kaynağı olduğunu vurguladı. Pandemi sürecinde başarıyla uygulanan tüm projelerin ödüle layık olduğunu ve bu ödüllerin insan yönetimi tarihinin en zor dönemi sonrasında farklı bir önemi olduğunun altını çizen Çelebiöven; “Sadece Türkiye’de değil tüm dünyadaki insan yönetimi departmanlarının stres altındaki insanı yönetmekle ilgili sınav verdiği iki yılı geride bıraktık. Bu sürece rağmen, farklılık yaratmayı hedefleyen, son derece başarılı projeler ortaya koyan ve bununla da kalmayarak projeleriyle öne çıkan, model olma sorumluluğunu alan tüm katılımcılarımızı yürekten kutluyorum. Bu ödül sürecindeki her bir proje, insanı geleceğe taşıyan tüm çalışmalarda örnek teşkil edecek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler