1. HABERLER

  2. İŞ DÜNYASI

  3. Marsh Türkiye'ye yeni transfer

Marsh Türkiye'ye yeni transfer

Uzun yıllar sigorta sektöründe farklı pozisyonlarda görev yapan Serkan Kaplan, Haziran 2021 itibari ile Marsh Türkiye Kurumsal Müşteriler Departmanı’nda Direktör unvanı ile göreve başladı. 

Marsh Türkiye'ye yeni transfer

Müşterilerinin sektörlerine özel risklerini etkili bir şekilde yönetmeleri için yaratıcı çözümler sunan Marsh’ın Türkiye ofisinde yeni bir atama daha gerçekleşti. Uzun yıllar sigorta sektöründe farklı pozisyonlarda görev yapan Serkan Kaplan, Haziran 2021 itibari ile Marsh Türkiye Kurumsal Müşteriler Departmanı’nda Direktör unvanı ile göreve başladı. 

Sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında dünyanın lider markası Marsh Türkiye yeni atamasıyla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Uzun yıllar sigorta sektöründe farklı pozisyonlarda görev yapan Serkan Kaplan, Marsh Türkiye Kurumsal Müşteriler Departmanı’nda Direktör unvanı ile göreve başladı. 

 

Serkan Kaplan, Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra lisansını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Fakültesi Sigortacılık bölümünde tamamladı. Kaplan, kariyerine 2003 yılında Eureko Sigorta’da Müşteri Hizmetleri ve Satış Uzmanı olarak başladı. 2005 yılında Zurich Sigorta’ya transfer olan Kaplan, Bölge Banka Satış Yetkilisi/Müdür Yardımcısı, Kurumsal Şubeler Müdür Yardımcısı, Kurumsal ve Ticari Segmentlerden Sorumlu Yönetici ve son olarak Finansal Ortaklıklar, Acente ve Broker Satış Koordinatörü görevlerinde bulundu. 

Önceki ve Sonraki Haberler