1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. NN Hayat ve Emeklilik'ten BES’e yönelik yeni uygulama

NN Hayat ve Emeklilik'ten BES’e yönelik yeni uygulama

NN Hayat ve Emeklilik, BES’te ‘Hedefmatik’i hayata geçirdi.

NN Hayat ve Emeklilik'ten BES’e yönelik yeni uygulama

NN Hayat ve Emeklilik, BES’te ‘Hedefmatik’i hayata geçirdi. Uygulama ile NN Hayat ve Emeklilik, müşterilerinin Bireysel Emeklilik Sistemi’nde elde edecekleri birikimi simülasyon ile görünür kılıyor. Kişiselleştirilmiş uygulama Hedefmatik ile, müşteriler ihtiyaçlarına yönelik yatırım hedeflerini seçip bu hedeflerine isim verebilecekler, hedeflerinin süresini ve miktarını belirterek bu birikime ulaşmak için ödemeleri gereken katkı payını hesaplayabilecekler.

BES başvurularında katılımcıların ihtiyacını tanımlamasına yardımcı olup; hızlı, ve doğru hesaplama yapan yeni uygulama Hedefmatik, mevcut ve potansiyel müşteriler için hedeflenen birikim ve süreyi baz alarak alternatif sonuçlarla katkı payı önerisinde bulunuyor. Bunun yanında katılımcının dilediği katkı payı ve seçtiği süre ile ne kadar birikime ulaşabileceğini de hesaplabiliyor. Ayrıca hedefini kendi verdiği kişiselleştirilmiş ismiyle görüyor olması, katılımcıların sistemle olan bağını kuvvetlendiriyor.

Hedefmatik hakkında bilgi aktaran NN Hayat ve Emeklilik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Beste Yıldız; “Hedefmatik müşterilerimizi hedefleri doğrultusunda ne kadar katkı payı ödemeleri gerektiği konusunda bilinçlendirirken, bize de hedeflerine ulaşma yolunda hatırlatmalar yaparak müşterilerimizi tutundurma ve bağlılıklarını arttırma imkanı sağlıyor. NN Hayat ve Emeklilik olarak, dijitalleşme alanında güçlü adımlarımızı devam ettirerek kişiselleştirmeye önem veren yenilikçi ürün ve çözümler sunmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler