1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. NN Hayat ve Emeklilik’ten tamamlayıcı sağlık sigortası ürünü

NN Hayat ve Emeklilik’ten tamamlayıcı sağlık sigortası ürünü

NN Hayat ve Emeklilik, ‘Desteğin Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ isimli yeni ürünü ile sağlık alanında da faaliyet göstermeye başladı

NN Hayat ve Emeklilik’ten tamamlayıcı sağlık sigortası ürünü

NN Hayat ve Emeklilik, ‘Desteğin Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ürünü ile sağlık branşında hizmet vermeye başladı. Aralık itibariyle bireysel satışına başlanan yeni ürün, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından anlaşmalı özel hastanelerde kısmen karşılanan tedavi masraflarının kişiye kalan kısmını teminat altına alıyor.

Sağlık branşındaki ilk ürün

NN Hayat ve Emeklilik olarak 2018 yılına kadar hayat sigortası ve bireysel emeklilik alanında faaliyet gösterdiklerini belirten NN Hayat ve Emeklilik CEO’su Marius Popescu, bu yıl sağlık alanında da faaliyet göstermeye başladıklarını bildirdi. Geçtiğimiz aylarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile ‘Önce Sağlık Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ürünü ile gerçekleştirdikleri iş birliğine dikkat çeken Popescu, “TOBB iş birliğine yönelik geliştirdiğimiz ürünümüz, sadece TOBB’a üye olan işyerlerindeki çalışanlara yönelikti. ‘Desteğin Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ürünümüz ile artık Tamamlayıcı Sağlık Sigortası satın almak isteyen herkese satış yapabiliyoruz” dedi. Yeri ürünün bireysel sağlık branşındaki ilk işleri olduğuna da dikkat çeken Popescu, “Yeni bir branşta faaliyete başlamak bizi oldukça heyecanlandırıyor” dedi.

“Sektörün büyümesine katkı sağlıyoruz”

Yeni ürünle fark yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Marius Popescu, “Sağlık alanındaki çalışmalarımızı hayata geçirirken, aynı zamanda ‘Desteğin Bizden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ile sektörün büyümesine katkı sağlıyoruz. 2019 yılında da sağlık alanındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ürün 18 - 65 yaş arası kişileri teminat altına alıyor

‘Yatarak Tedavi” ve ‘Yatarak ve Ayakta Tedavi’ olmak üzere iki teminat seçeneğiyle sunulan ürün, 18 - 59 yaşları arasındaki sigortaya dâhil olan kişileri 65 yaşına kadar teminat altına alıyor. Ayrıca aile poliçelerinde, 0-17yaş arasındaki çocuklar poliçeye dâhil edilebiliyor. Sigortalının eşi ve tüm çocuklarının da teminat altına alındığı aile poliçelerinde, %10 aile indirimi de uygulanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler