1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. POCO F4 ve POCO X4 GT'nin dünya lansmanı yapıldı

POCO F4 ve POCO X4 GT'nin dünya lansmanı yapıldı

POCO, bütçe dostu yeni akıllı telefonları POCO F4 ve POCO X4 GT'nin dünya lansmanını gerçekleştirdi.

POCO F4 ve POCO X4 GT'nin dünya lansmanı yapıldı

Dünya genelinde genç teknoloji meraklıları arasında popüler bir marka olan POCO, sınıfının en iyisi çipsetlere sahip, bütçe dostu yeni akıllı telefonları POCO F4 ve POCO X4 GT'nin dünya lansmanını gerçekleştirdi.

POCO F4, son derece verimli güç tüketimiyle bir amiral gemisi akıllı telefonda bulunması gereken tüm güçlü yönleri bünyesinde barındırıyor. Gücünü Snapdragon® 870'den alan cihaz, POCO'nun şu ana kadarki en yüksek frekansa sahip ana çekirdeğe sahip telefonu. Oyun ve her türlü eğlence alanına yönelik olarak yüksek performans ve verimlilik için optimize edilen POCO X4 GT ise kullanıcılara uygun maliyetlerle yüksek performans sunuyor. MediaTek Dimensity 8100 çipset ile donatılan cihaz, sınıfının en iyisi güç verimliliği ve amiral gemisi işlemci performansıyla dikkat çekiyor.

POCO'nun amiral gemisi ürünlerinin tüm alanlarda her zaman sınıfının en iyisi performansı sunduğunu ifade eden POCO Global Ürünlerden Sorumlu Pazarlama Müdürü Angus Ng, "Snapdragon® 870 ve MediaTek Dimensity 8100 çipsetleriyle ilerlemekten ve POCO F4 ve POCO X4 GT ile yine sınıfının en iyisi performans sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Rekabetçi fiyatlarla satın alınabilirliği korurken üst düzey oyun deneyimi için en yüksek standartları karşılayan bu yeni akıllı telefon modellerimiz POCO'nun amiral gemisi deneyimini daha da somut hale getiriyor" dedi.

POCO, Xiaomi Corporation'dan doğan bağımsız bir marka. Üç yıl içinde dünya genelinde 35'in üzerinde pazara giriş yapan POCO, toplamda dünya genelinde 6 milyonun üzerinde telefon satışı gerçekleştirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler