1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Ray Sigorta, ikame araç hizmetinde yeni yaklaşımı ile ödül aldı

Ray Sigorta, ikame araç hizmetinde yeni yaklaşımı ile ödül aldı

Proje, sigortalıların ikame araç teslimatı ve iadesi sırasında anlık gönderilen anket aracılığıyla, yaşanan deneyimin, tüm aşamalarıyla değerlendirilmesini sağlıyor

Ray Sigorta, ikame araç hizmetinde yeni yaklaşımı ile ödül aldı

Ray Sigorta, Ray360 çatısı altında Mondial Assistance iş birliğiyle hayata geçirdiği ikame araç hizmetine yeni yaklaşımı ile Smart-i Awards'ta "Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi" kategorisinde ödül aldı.

Türkiye'de bir ilk olan proje, sigortalıların ikame araç teslimatı ve iadesi sırasında anlık gönderilen anket aracılığıyla, yaşanan deneyimin, tüm aşamalarıyla değerlendirilmesini sağlıyor. Gerçek zamanlı akan geribildirim raporları sayesinde, sigortalılarla hemen iletişime geçerek henüz deneyim süreci tamamlanmadan müşteri memnuniyeti sağlanıyor.

Ray Sigorta CEO'su Koray Erdoğan, yeni projeyle, alınan hizmet sonrası ölçümleme yerine hizmet esnasında müşteri memnuniyetini ölçerek fark yarattıklarını vurguladı. Erdoğan, "İkame araç deneyimini üst seviyeye taşımak için bir proje hayata geçirdik. Sektörde ilk olan projemizde; kısa anketimiz aracılığıyla, müşterilerimiz ikame araç teslimi sırasında; teslimatı yapan personelden araç donanımına kadar farklı konu başlıklarında yaşadıkları deneyimi değerlendirebiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Memnuniyetsizlik durumunda konuya anında müdahale edip yaşanılan tecrübede iyileştirme yapabildiklerinin altını çizen Erdoğan, "Bu projenin sektörümüze yön vereceğinden kuşkumuz yok. Müşteri deneyimi konusunda aldığımız geri dönüşler ve ödüllerimiz doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi. Ray Sigorta olarak kusursuz müşteri deneyimini yaşatmak adına projeler üretmeye ve bu alana yatırım yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler