1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ray Sigorta internet sitesini yeniledi

Ray Sigorta internet sitesini yeniledi

Ray Sigorta'nın internet sitesi, kullanıcıların ihtiyacınına uygun ürün ve çözümleri sunacak şekilde yenilendi.

Ray Sigorta internet sitesini yeniledi

Kullanıcıların ihtiyacını anlayarak onlara uygun ürün ve çözümleri sunacak şekilde yenilenen web siteleri ile ilgili görüşlerini paylaşan Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Hepimizin hayattaki öncelikleri ve tutkuları birbirinden ayrıdır. Yaşam döngüsünün kaçınılmaz bir parçası olarak hayatımızın farklı anlarında önceliklerimiz de farklıdır. Uzun zamandır profesyonel hayatın içinde, evli ve çocuklu bir kişi ile ilk kez kendi evine çıkan bir gencin öncelikleri de sigorta ihtiyaçları da aynı olamaz. Web sitemizde yer alan ‘Yaşam Evreleri’ bölümü tam da bu bakış açısından doğdu.

Biz sigorta konusunda hiçbir fikri olmayan kişilere bile yardımcı olabilecek bir site kurmaya çalıştık. Müşteri kendisi için hangi ürünün daha doğru bir tercih olacağını bilmek zorunda değildir. Müşteriyi doğru yönlendirmek ve ihtiyacını tam olarak karşılamak biz sigortacıların görevidir” dedi.

Ürün seçme sihirbazı

Ray Sigorta’nın dijital dönüşüm yatırımlarından bir yenisi olan yenilenen kurumsal web sitesinde, ziyaretçilere yol gösterici anahtar özellikler yer alıyor. Müşterilerin sigorta ihtiyaçlarını anlamak ve kişiye yönelik en doğru çözümü sunmak için geliştirilen “Ürün Seçme Sihirbazı” sayesinde, ziyaretçinin seçtiği risklere uygun teminatlar ve bu teminatları içeren ürünler sadece birkaç “tık” ile bulunabiliyor. Sadeleştirilen içeriği ve dinamik tasarımıyla dikkat çeken web sitesi, “Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?” sayfası ile bütün sigorta ihtiyaçları hakkında en ince detayına kadar bilgiler içeriyor.

Yeni mezun olmuş bir genç ya da yeni çocuk sahibi olan bir ailenin yaşantılarının da sigorta tercihlerinin de aynı olmayacağı dikkate alınarak oluşturulan içerikler, kolay kullanımı ve detaylı bilgi paylaşımı ile sektördeki uygulamalardan ayrışıyor.

Koray Erdoğan, “Sigorta konusunda hiçbir fikri olmayan kişilere bile yardımcı olabilecek bir site kurmaya çalıştık. Müşteriyi doğru yönlendirmek biz sigortacıların görevidir” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler