1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. senCard Direkt Satış yeniden yapılanıyor

senCard Direkt Satış yeniden yapılanıyor

Bupa Türkiye’nin direkt satış organizasyonu yeni yolculuğuna senCard Direkt Satış markası ile devam edecek.

senCard Direkt Satış yeniden yapılanıyor

Bupa Türkiye çatısı altında direkt satış organizasyonu olarak faaliyet gösteren ve Acıbadem Grubu Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş. unvanı ile kurulan şirket artık yoluna senCard Direkt Satış olarak devam edecek.

Türkiye genelinde 12 ildeki 20 farklı lokasyondan katılan 400’ün üzerinde senCard Direkt Satış çalışanı ile şirketin yeni dönem vizyonunu konuşmak üzere grup çalışanları bir araya geldi. Acıbadem Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 2022 Yılı Kurumsal Değerlendirme Toplantısı’nda Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gökhan Gürcan’ın ve senCard Direkt Satış Genel Müdürü Alen Karabetyan’ın sunumlarıyla, planlanan yol haritası ekiplere aktarıldı ve ardından ödül töreni ile senCard Direkt Satış ekibinin başarısı kutlandı.

Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gökhan Gürcan; “Bireylerin değişen yaşam alışkanlıkları ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi sürekli olarak yeniliyor ve geliştiriyoruz. Bu doğrultuda hem ürün ve hizmet çeşitliliğini hem de genişleyen ve büyüyen platformumuzda iyiyi sunma yolculuğumuza devam edeceğiz. senCard Direkt Satış unvanı ile Türkiye’nin en büyük ve yaygın direkt satış organizasyonu olma yolundaki güçlü atılımlarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki 400’ü aşkın donanımlı çalışma arkadaşımız ve yaygın hizmet ağımızla bu hedefe hızla ulaşacağız. Bu yıl sergilediğimiz performansımız da bunun en güçlü kanıtıdır” dedi.

senCard Direkt Satış Genel Müdürü Alen Karabetyan gerçekleştirdiği paylaşımında; “Sadece müşterilerimiz için değil, iş birlikteliği gerçekleştirdiğimiz tüm sigorta şirketleri için de vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Sunacağımız hizmetlerle sektörümüzde yeni açılımlara imza atıp, klasik bir dağıtım kanalı olmanın ötesine geçmeyi planlıyoruz. Ana hissedarımızın desteği, senCard markasının bilinilirliği ve hızla büyüyen ekibimizin başta sağlık branşı olmak üzere sigortacılık alanındaki güçlü bilgi birikimi ile bu hedefleri gerçekleştirmek için hazırız” dedi.

Fotoğraf : Solda Alen Karabetyan ve Gökhan Gürcan 

Önceki ve Sonraki Haberler