1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. sigortaladım.com'dan MEB ile işbirliği

sigortaladım.com'dan MEB ile işbirliği

sigortaladım.com sosyal sorumluluk çalışması “Geleceği Koruyan Kahramanlar” çocuk kitabı için Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği anlaşması gerçekleştirildi.

sigortaladım.com'dan MEB ile işbirliği

sigortaladım.com, doğa dostluğu ve doğayı korumanın ipuçlarının anlatıldığı “Geleceği Koruyan Kahramanlar” çocuk kitabının Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile çocuklara ücretsiz ulaştırılması için işbirliği anlaşması gerçekleştirdi.

sigortaladım.com’un, 6-10 yaş arasındaki çocuklara özel hazırlandığı “Geleceği Koruyan Kahramanlar” isimli çocuk kitabı; Su, Güneş ve Yaprak’ın 3 bölümden oluşan hikayelerinden oluşuyor. Doğanın içinden özenle seçilen karakterlerin birbirinden eğlenceli maceralarıyla doğa sevgisi anlatılırken aynı zamanda çocuklarda çevre bilincinin arttırılmasına katkı sağlanıyor. Çocuklara eğitici ve eğlendirici bir yolla çevre bilincini aşılamayı ve doğa sevgisi kazandırmayı hedefleyen sigortaladım.com, kitap çalışmasının yanı sıra 10 bölümden oluşan video animasyon çalışmasını da çocukların beğenisine sundu.

Bir çocuğun çevreye karşı sorumluluk hissetmesi için her şeyden önce doğayı iyi bilmesi ve sevmesi gerektiğine dikkat çeken sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe “Çocuklarımıza doğa sevgisi aşılamak ve çevre bilinci oluşturabilmek adına yeni bir çocuk kitabı ve video serisi hayata geçirdik. Küçük yaştan itibaren oluşturulan çevre ve doğa bilinci ileride onları kendilerine, ailelerine ve topluma karşı sorumlu bireyler olmalarını sağlayacaktır. Geleceği Koruyan Kahramanlar’ kitabını Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleriyle çocuklarımıza ücretsiz olarak dağıtacağız. Projenin ilk ayağı olarak bugün İstanbul Kadıköy Moda İlkokulu'nda çocuklarla buluşarak onlara kitaplarımızı hediye ettik. 60 bin kitabımızı çocuklarla bir araya getirirken yine çokça zaman geçirdikleri dijital platformlarda kitabın video animasyonlarını da izleyebilecekler. Çocukları harekete geçirecek ve onlara yol gösterecek keyifli hikayelerden oluşan videolarımızı ilerleyen süreçte farklı yaş gruplarını da dahil ederek doğa bilgisi kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Fotoğraf: sigortaladim.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe, Moda İlkokulu'nda.

Önceki ve Sonraki Haberler