1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Tofaş sigorta şirketi kurdu

Tofaş sigorta şirketi kurdu

Koç Fiat Kredi iştiraki olarak kurulan Koç Fiat Sigorta, hizmetlerini, Tofaş'ın yurt genelindeki yaygın bayi ağı ve tüm markalarının kullanıcılarıyla temas ettiği online kanallar aracılığıyla sunacak.

Tofaş sigorta şirketi kurdu

Türkiye'de Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Maserati ve Ferrari markalarını temsil eden Tofaş, Koç Fiat Sigorta şirketini kurdu. Tofaş, Koç Fiat Sigorta ile müşterilerinin kasko, trafik, sağlık ve diğer alanlardaki ürün ve hizmet ihtiyaçlarını karşılayacak.

Türkiye'nin mobilite alanındaki en büyük acentesi olma potansiyeliyle kurulan Koç Fiat Sigorta, Tofaş'ın yaygın bayi ağı ve müşterileri ile temas ettiği diğer online kanallar ile bugün ve gelecekte ihtiyaç duyulacak sigorta ürünlerini sunma hedefini taşıyor.

Yıl sonuna kadar şubeleşecek, online'da da faaliyet gösterecek

Koç Fiat Kredi iştiraki olarak kurulan Koç Fiat Sigorta aynı zamanda “İlgi Merkezi" üzerinden poliçe satışı ve sonrasındaki satış sonrası süreçlerinde de müşterinin yanında olma iddiasında. Şirket, uzun vadede mobilite alanında ortaya çıkacak yeni sigorta ürünlerinin oluşumu, araç ile entegre sigorta çözümleri gibi süreçlerin şekillendirilmesinde de rol oynamayı hedefliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler