1. HABERLER

  2. ŞİRKETLER

  3. Unico Sigorta 2023 yol haritasını satış ekibiyle paylaştı

Unico Sigorta 2023 yol haritasını satış ekibiyle paylaştı

Unico Sigorta bölge satış ekibi Polonezköy’de bir araya geldi. Toplantıda 2023 yol haritası ve yeni projeler ekiple paylaşıldı.

Unico Sigorta 2023 yol haritasını satış ekibiyle paylaştı

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler ve Satış Direktörü İbrahim Ağacık, şirketin bölge atış ekibini İstanbul Polonezköy’de ağırladı.

Toplantı Genel Müdür Ender Güzeler’in 2022 yılı üretimlerine yönelik değerlendirmeleriyle başladı.Şirketin yılsonu rakamlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzeler, 2023’te hayata geçirecekleri projeleri de ekibiyle paylaştı. Güzeler, 2023’te de üretimimizin çok büyük bir kısmının profesyonel acente ve broker kanalıyla gerçekleştirileceğine değinerek; acenteleri mutlu edecek projelerden, yeni ürün içeriklerinden ve son bir yılda hayata geçirilen projelerden bahsetti. Güzeler aynı zamanda acentelerin taleplerini ilgili bölge ekiplerinden dinledi.

“Acentelerimizin taleplerine rasyonel çözümler sunacağız”

Ender Güzeler’in ardından söz alan Unico Sigorta Satış Direktörü İbrahim Ağacık, bölge satış ekiplerinin 2023 yılı hedeflerine ulaşmak için izleyecekleri yol haritasını açıkladı. Bölgelerin ve acentelerin istek ve önerilerini de dinleyen Ağacık, sorun ve taleplere rasyonel çözümler getireceklerinin sözünü verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler