1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Ford Dijital Stüdyo Metaverse evreninde

Ford Dijital Stüdyo Metaverse evreninde

Seçili Ford modellerini inceleme imkanı sunan Ford Dijital Stüdyo Metaverse evrenine taşınıyor.

Ford Dijital Stüdyo Metaverse evreninde

Ford Türkiye, Metaverse evreninde Türkiye’nin ilk dijital stüdyosunu kuruyor. Metaverse’teki Ford Dijital Stüdyo’nun giriş katını ziyaret edenleri ilk olarak elektrikli ticari araç E-Transit ile ikonik Ford Mustang’den ilham alan elektrikli SUV Mustang Mach E karşılıyor. Araçların üzerine tıklayarak detaylı bilgilerin yer aldığı web sitesine ulaşılabilen ziyaretçiler, araç yanındaki QR Kodları telefonlarına taratarak araçların AR versiyonlarını da inceleyebiliyor. Ford Dijital Stüdyo’yu ziyaret edenler ise Ford Tourneo Courier, Ford Kuga ve Ford Puma modellerini detaylı olarak inceleme imkanına sahip oluyor. Aynı alanda Ford Türkiye’nin sosyal medya ve web sitesi linkleri aracılığıyla da dileyenler şirket hakkında daha ayrıntılı bilgiye ve son gelişmelere ulaşabiliyor. Ayrıca karşılama standında her gün saat 12:00-22:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak hazır bulunan müşteri temsilcileri ile doğrudan görüşme de yapabiliyor.

Ford Dijital Stüdyo Metaverse’ün birinci katında ise çeşitli konsept alanları yer alıyor. Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı sunan “Ford Performans Köşesi”, E-Transit ve Ford şarj istasyonunun bulunduğu hologramlı etkileşim alanı “Ford E Köşesi” bunlardan bazıları. Ford Dijital Stüdyo Metaverse’in en üst katında ise etkinlikler için bir alan bulunuyor.

Decentraland’de yer alan Ford Dijital Stüdyo Metaverse, 6 parsellik bir alan kaplıyor. Decentraland’e giriş yapan ziyaretçilerin Ford Dijital Stüdyo Metaverse gitmek için “goto 33.140” yazmaları yeterli oluyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler