1. HABERLER

  2. İŞ DÜNYASI

  3. Generali Sigorta'da üst düzey atama

Generali Sigorta'da üst düzey atama

Generali Sigorta’da Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Seydi Demir getirildi

Generali Sigorta'da üst düzey atama

Generali Sigorta’da Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine satış ve pazarlama stratejileri, satış kanal yönetimi, satış ekibi oluşturma ve yönetimi alanlarında uzmanlığı bulunan Seydi Demir getirildi.

Generali Sigorta’da Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Seydi Demir getirildi. Demir, markanın acente ve banka kanallarının yönetiminden sorumlu olacak.

Generali Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seydi Demir, 1998’de Girne Amerikan Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans, ardından 1999’da Yeditepe Üniversitesi İşletme Fakültesi Satış ve Pazarlama Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Profesyonel kariyerine 1998’de Turkcell’de başlayan Demir, sırasıyla Yapı Kredi Sigorta Kurumsal Sağlık Sigortaları, Mapfre Yaşam Sigorta Acenteler Pazarlama, Ergo Sigorta Satış Ekipleri Koordinatörlüğü ve Mapfre Sigorta Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yaptı. 2010’da Mapfre Sigorta bünyesine katılan Demir, yaklaşık 8 yıl Acenteler, Brokerler, Direkt Satış, Oto Bayi Kanalları, Bankasürans ve Leasing Departman yöneticisi olarak görevini sürdürdü. Görevine 2017’den itibaren Kurumsal ve İstanbul Bölgeler Direktörü olarak devam etti.

Evli ve 1 çocuk sahibi olan Demir’in özel ilgi alanları arasında seyahat etmek, gitar çalmak ve fotoğrafçılık yer alıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler